Овните да се ориентират към действие за успешната си реализация, а

...
Овните да се ориентират към действие за успешната си реализация, а
Коментари Харесай

Виж своя хороскоп за новата седмица

Овните да се ориентират към деяние за сполучливата си реализация, а Телците да овладеят интензивността си. Близнаците да се владеят, а Раците да се заемат всъщност. Лъвовете да възстановят вътрешното си равновесие. Девите се радват на отлична финансова удача. Везните ще имат действителен шанс, а Скорпионите да се ориентират към партньорство, За Стрелците се обрисуват финансови проблеми, а при Козирозите сполуката е комбинирана с проблеми. Водолеите да работят изрично, а Рибите са разочаровани от някого.  

Седмичен хороскоп ОВЕН

Напредък посредством партньорство Безработните ще получат късмет и доста от тях ще намерят своето място. Странното при Овните за момента е, че стабилността им в професионална отношение е изразителна, само че това не оказва въздействие върху растежа им. Получава се нещо като краткотрайно заледяване на обстановката. Ориентирайте се към публичните среди. Открива се късмет за сливане с някого.Петък ще е сполучлив в случай че сте сдържани. Макар и сложна, събота е сполучлива. Неделя е прекомерно ползотворна. Много сполучлива ще е реализацията ви и през делниците.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Овладейте нервността си

Делата ви не постоянно ще се развиват съгласно упованията. Постоянство е главният акцент през интервала. За Телците е значимо да овладеят качествено нервното напрежение, което е насъбрано от време насам. Следващият ход е да се устремите към ново партньорство, което ще работи добре в случай че сте почтени, Иначе следва неуспех в взаимната активност. Седмицата ще ви радва със длъжностен триумф, само че следва да сте твърди и безапелационни в желанията си. Петък е превъзходен. Събота е тежка, а в неделя сте нестабилни. Понеделник е прекрасен, а идващите ще са сложни.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ Владейте се и действайте разумно Все по-често ще се обръщате към себе си в търсене на истини, не получаващи ги от вън. Налице са няколко несинхронизирани фактора, които ще разсънят високата раздразнителност на Близнаците, а следствието от това в веществен и обществен проект, ще е неуспех в реализирането на задачите. Единственият сполучлив ход е да се владеете и да следвате разумното развиване на събитията. Петък е удобен. Събота е тежка, а неделя е променлива и нестабилна. Понеделник и четвъртък са удобни. Вторник и сряда също, само че са и много нервни.

Седмичен хороскоп РАК

Действайте отговорно

Не подценявайте нищо, което би ви помогнало да разгърнете капацитета си в позитивна посока. В позитивният си аспект звездните фактори ясно акцентират положителните благоприятни условия за реализация на вашите материални цели, и за провеждането на сполучливи договаряния, покупко-продажби, и прочие, само че в отрицателния предизвестяват за заплахата от безнаказаност. Окончателният вид ще зависи от персоналната ни интензивност. Петък и уикендът са мощни дни за всевъзможен тип триумфи. Делниците също са доста удобни за задачите ви, като се изключи усложнената сряда.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Възстановете вътрешното равновесие Действайте независимо през днешния ден, не работете с доста хора, тъй като това е допустимо да ви донесе разочарования. Преобладаващото болшинство от представителите на Лъв намират, че се намират в психическо равновесие, само че това напълно не е по този начин. Нервите ви са мощно разтърсени, и най-малкото прочувствено оживление, провокира мощна реакция, която не е мъчно да познаем, какво ще е в отрицателен проект. Владейте се,и акцентирайте върху сполучливата си изява.Събота и уикендът ще са сполучливи. Трудните делници са вторник и сряда. Понеделник и четвъртък са сполучливи.

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Делова и финансова удача

Периодът е удобен за делова и финансова реализация, на при реализирането на персоналните си цели ще се сблъскате със усложнения. Поради злословия и злословия по ваш адрес, във взаимоотношенията с хора от публичните среди, ще последва охладняване, и последователно ще пресечен. Петък е удобен. В събота сте дейни и сполучливи, а неделя ви радва с преимущество. Понеделник загатва за идни промени. Всички последващи дни са плодородни.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Силен шанс

Най-забележителното за Везните през новото седемдневие, е мощният шанс, който имат. Той ще е непрекъснато с вас и ще ви поддържа, изключително за сполуката ви в публичните среди, и във връзка с партньорството. Успехът ви ще е задоволително безапелационен през седмицата. Трудно ще се справите с преодоляването на нервите си. Петък идва със мощни кавги, уикендът ще е потребен.От делниците спорен и под напрежение ще е единствено понеделник.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Ориентирайте се към партньорство

Скорпионите са афектирани от нещо, и бидейки под усещане от въпросната засегнатост, ще се затворят и делата им ще вървят, само че този развой ще се разпростира единствено досега, в който ще отрицателната сила ще избухне. Ще е най-хубави да се владеете, и да концентрирате вниманието си върху тематиката партньорство. Петък ви носи кахъри, а събота е много плодородна. Понеделник ще е доста нервозен и под напрежение, а вторник и четвъртък по-малко. Положителна е сряда.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Финансови проблеми

За Стрелците се обрисуват финансови неприятности, произлизащи от настоятелен проблеми. Последните в доста случаи са задействани от администрация.Няма гаранция, че през седмицата обстановката ще се обясни и всичко ще се оправи. Устойчиви са позициите на предприемачите, само че и при вас нервността е доста висока. Петък ще е сполучлив, а подобен ще бъде и уикенда. Делниците – без изключение,  ще са сполучливи, на реализация,но и уместно нервни и блестящо напрегнати.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Успехи, само че и проблеми

Липсата на късмет за триумф в персонален проект е отрицателната характерност на идната седмица за представителите на Козирог.Този минус очевидно ще бъде обезщетен посредством обогатените благоприятни условия за сполучлива делова реализация. При осъществяване на договаряния и ангажименти от настоятелен вид, следва да сте настоятелни до реализиране на задачите.Печелившият петък е следван от сполучлив уикенд. Понеделник ще е мощно нервозен, а идващите дни са по-спокойни.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Проявете решителност Новата седмица не е неприятна за Водолеите, само че в случай че представителите на зодията не са безапелационни по отношение на задачите и желанията си, и най-много по отношение на реализацията им, мъчно може да се приказва за удача, тъй като непрекъснато ще се раздвояват в наличните действителности, и в последна сметка ще пропуснат опциите си. Бъдете решителни и твърди. Петък е ден за взимане на решения. Уикенда е сполучлив. Понеделник и вторник са напрегнати а сряда и четвъртък – хубави.

Седмичен хороскоп РИБИ

Разочаровани

Обидата от някого ще е най-релефно отпечатана в съзнанието на Рибите през идното седемдневие, а „ преглъщането ” ù ще се окаже невероятно за някои, което ще се окаже много отрицателен факт за сполучливата ви делова реализация през интервала. В петък доста нерви и проблеми. събота носи кахъри, а неделя е начало на ново развиване. Понеделник е под напрежение, само че печеливш. Вторник е сполучлив, само че доста нервозен, каквито са и идващите два дни.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР